Blicheregnens Lokalråd

Lokalrådet er et upolitisk samarbejdsorgan, som har til formål
– at beskæftige sig med emner og områder, af almen lokal interesse, efter henvendelse fra foreninger, grupper, enkelte borger, eller efter initiativ fra lokalrået.
– at fremme trivsel og kontakt mellem borgerne indbyrdes.
– at formidle kontakt mellem borgerne og Silkeborg Kommune, i sager der har almen interesse.

Vi ønsker tæt dialog med borgerne, så vi kan ramme ned der hvor der er behov, og dermed forsøge at skabe de bedste rammer for borgere i vores område.
Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vi får alle vores ting igennem, i forhold til kommunen og andre instanser. Men vi kan i hvertfald sørge for, at fremkomme med vores mening og vores ønsker.
Vi forsøger at fange “hvad der rører sig” i vores område.
At sætte nye initaitiver i gang, så vi bevarer et aktivt område.

Er der noget du ønsker vi skal tage op, så kontakt endelig et af rådets medlemmer.


 

HVAD ER VORES STØRSTE ØNSKE TIL POLITIKERNE?
Med afsæt i det snart kommende kommunalvalg, har Midtjyllands Avis i denne uge spurgt alle lokalråd i hele kommunen, hvad deres største ønske er til politikerne i byrådet.
Vi skal sende vores ønsker ved udgangen af denne uge. Har du forslag til noget du synes kræver fokus, så skriv det meget gerne her, eller send det i en mail til lokalrådet, på lyngsoe@hotmail.dk, så samler vi de indkomne forslag - og nogle er jo nok gengangere. Men intet er hverken for stort eller for småt.
På forhånd tak for jeres hjælp og bidrag.
...

View on Facebook

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Lokalrådet har flere gange fået henvendelse fra nogle borgere, som synes det ville være en god idé at lave en ”Forskøn Thornings fortove”-aktivitet.

Mange besøger Thorning som vandrere og cyklister på Hærvejen, og derfor er det ønsket, at byen skal byde så smukt velkommen som muligt. Og det er da en god idé 👍
Så derfor mødes vi mandag d. 2. oktober kl. 18, på p-pladsen foran Spar, og så går vi ud og rykker ukrudt og græs op fra fortove og vejkanter i en times tid.

Vi er klar over, at opgaven ligger et andet sted, men så giver vi bare lige et nap med - og hygger med naboer i samme ombæring.
Flere har allerede meldt sig til, men man møder bare op – meget gerne med en spand til det opsamlede ukrudt, og husk lidt lugeredskaber til eget brug.
Lokalrådet sørger selvfølgelig for kage og lidt at drikke.
...

View on Facebook

STORT TILLYKKE TIL VIUM-HVAM !! 🤗
I fredags fik Vium-Hvam overrakt prisen som Årets Lokalområde 2017 - og det er mere end fuldt fortjent!
De lokale har frivilligt knoklet gennem årevis, for at skabe Multihuset. De har søgt fondsmidler, og har brugt tusindvis af frivillige arbejdstimer på at etablere samlingsstedet - de har samlet sponsorater ind, og har revet ned, bygget om og bygget op.
Derudover arrangerer de gennem hele året fester, begivenheder og store koncerter, som hele lokalområdet bakker op om. Det er sqi godt gået!
Fra Blicheregnens Lokalråd ønsker vi jer et stort tillykke!! 👍
...

Vium- Hvam, er årets lokalområde i Silkeborg Kommune 2017. Fantastisk, stort tillykke til os alle sammen. 👏🏼 Borgmesteren i Silkeborg kommune, Steen Vindum, havde en dejlig gave med til receptionen i Multihuset, nemlig, at vi var udnævnt til årets lokalområde i Silkeborg kommune. Det var et dejligt skulderklap, til alle der bor her i Vium-Hvam området. Med udnævnelsen følger 40.000 kr, som vi gerne vil bruge på nogle informationstavler i Vium, i Hvam, og ved Troldhøj. Skulle der være penge til overs vil vi holde en fælles fest. Vi er rigtig stolte og glade. 😄 Hilsen Multihuset og Idrætsforeningen.

View on Facebook